Na zeer bijzondere Vuelta: Remco Evenepoel neemt drastisch besluit over toekomst Wielrennen
Wielrennen

Na zeer bijzondere Vuelta: Remco Evenepoel neemt drastisch besluit over toekomst

Na zeer bijzondere Vuelta: Remco Evenepoel neemt drastisch besluit over toekomst

Remco Evenepoel heeft er een erg speciale Ronde van Spanje op zitten. Op zondag, na de slotrit, deed hij ook zijn toekomstplannen uit de doeken.

Remco Evenepoel ging op zondag opnieuw voor ritwinst in de Vuelta, maar strandde op de 8ste plek. Het was Kaden Groves die uiteindelijk de spurt won. "Kaden wist dat ik nog iets zou proberen", vertelde Remco Evenepoel achteraf.

"Ik zat in de minst fortuinlijke positie om aan te gaan en mijn aanzet was fors, maar mijn benen zaten vol. Maar ik heb me geamuseerd en kan deze Vuelta met een goed gevoel afsluiten", aldus de wereldkampioen tijdrijden. Zo mocht Evenepoel ook twee keer op het podium. Hij was volgens de jury de meest strijdlustige renner en behaalde ook de bergtrui. Maar welke plannen heeft Remco nog voor dit najaar?

Vakantie

"Nu zal ik een weekje actief rusten", aldus Evenepoel. "Een uurtje of twee fietsen per dag. Dan volgt nog een trainingsblok en dan is Lombardije (7 oktober, red.) er al snel. Na enkele dagen met de ploeg volgt nog de Chrono des Nations (15 oktober, red.) en dan is het tijd voor vakantie", besluit de Belgische kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws