Niels Albert doet opmerkelijke uitspraak over Wout van Aert: “Ik vrees ervoor” Wielrennen
Wielrennen

Niels Albert doet opmerkelijke uitspraak over Wout van Aert: “Ik vrees ervoor”

Niels Albert doet opmerkelijke uitspraak over Wout van Aert: “Ik vrees ervoor”

Was het afgelopen zaterdag werkelijk de allereerste cross van het seizoen voor Wout van Aert? Niets van te merken, vond ook Niels Albert. Wouts talent kwam na tien minuten al bovendrijven en reed de tegenstand op een hoopje.

“Dat het verschil met de rest zo groot zou zijn, had ik niet zien komen. Daarmee heeft hij iedereen verbaasd, schat ik”, geeft Niels toe in zijn column van Het Laatste Nieuws. “Eli dacht dat hij rap reed, Toon Aerts dacht dat hij goed bezig was, en geeft toe, dat dachten we allemaal, maar Wout heeft de puntjes op de i gezet.”

“Ik vrees dat de waardeverhoudingen gelijk zullen blijven”

Of Wout tijdens crossen met een andere, drogere ondergrond even goed zal presteren, is nog maar de vraag. Niels denkt alvast dat hij niet veel tijd zal nodig hebben om ook daaraan gewend te geraken. “Ik weet dus niet of ik de concurrentie veel hoop kan geven”, klinkt het. Want: net als de rest van het pak gaat ook Wout nog op stage om nog extra procentjes beter te worden.

“Ik vrees dat de waardeverhoudingen gelijk zullen blijven”, zegt Niels. “Eli en Toon moeten zich daarvoor niet schamen. Zij rijden echt niet traag maar van Aert rijdt extreem rap. Gewoon te rap voor hen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws