Rachel Hazes krijgt bakken kritiek: “Loopt ze nog steeds met dat lijk te zeulen!” Wielrennen
Wielrennen

Rachel Hazes krijgt bakken kritiek: “Loopt ze nog steeds met dat lijk te zeulen!”

Rachel Hazes krijgt bakken kritiek: “Loopt ze nog steeds met dat lijk te zeulen!”

Rachel Hazes lanceert dit weekend een muziekprogramma op de Nederlandse tv, maar dat gloednieuw concept valt lang niet bij iedereen in goede aarde.

Na een musical, een boek en een concertreeks, komt er nu ook een nieuw tv-programma dat volledig in het teken van André Hazes zal staan. In ‘Hazes Is De Basis’ brengen zangers hun eigen versies van zijn bekendste nummers.

Overdrijven

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens vindt dat Rachel nu echt wil begint te overdrijven: “Ik vind het oprecht knap hoe Rachel Hazes erin is geslaagd om André na zijn dood eigenlijk nog groter te maken dan ie bij leven was. Tegelijkertijd denk ik ook: arme Rachel, zoek eens een keer een nieuwe hobby. Want straks is het 20 jaar na de dood van André Hazes en loopt ze nog steeds met dat lijk te zeulen."

De vrouw van de overleden zanger vindt nochtans dat ze helemaal niks fout doet en zegt tegen RTL Boulevard zelfs dat ze ervan overtuigd is dat de fans André nog lang niet beu zijn: “Mensen uit het vak zeggen het wel eens mooi: ‘Eigenlijk is André een soort Elvis in Nederland.’ En de mensen krijgen van Elvis ook geen genoeg. Als je de mensen nog steeds blij kunt maken met André, dan denk ik dat dat een win-winsituatie is. Het zou vervelender zijn geweest als ik niets had gedaan voor de mensen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes)

Populair

Laatste nieuws