Soudal Quick-Step medewerker onthult: “Ik schrik me rot, Remco Evenepoel kloot me!” Wielrennen
Wielrennen

Soudal Quick-Step medewerker onthult: “Ik schrik me rot, Remco Evenepoel kloot me!”

Soudal Quick-Step medewerker onthult: “Ik schrik me rot, Remco Evenepoel kloot me!”

In de Ronde van Spanje heeft Soudal Quick-Step één doel: in Madrid op het hoogste schavotje staan met Remco Evenepoel. Toch moeten de zenuwen niet altijd strak gespannen staan bij de Belgische wielerformatie.

Het Laatste Nieuws mocht afgelopen weekend bij Soudal Quick-Step een blik achter de schermen werpen. De krant zag hoe er zaterdagmiddag loeihard een sirtaki (Griekse dansmuziek, red.) door de boxen loeide.

“Voor onze Grikse teamcoach, hij ging er volledig in op en begon mee te dansen. Leuk moment!”, reageerde Evenepoel achteraf. Volgens buschauffeur James Vanlandschoot is het een goed teken dat Remco zo ontspannen is.

“Als hij me tijdens de busrit richting start begint te kloten, kan je ervan op aan dat het mentaal snor zit bij hem. Dan vliegt er bijvoorbeeld plots een flesje water tegen mijn voorruit. En schrik ik me rot!”, onthult hij één van de fratsen van de Belgische kampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws