Van Aert heeft zijn ‘nieuwe Van Hooydonck’ beet: “Ik voel me klaar!” Wielrennen
Wielrennen

Van Aert heeft zijn ‘nieuwe Van Hooydonck’ beet: “Ik voel me klaar!”

Van Aert heeft zijn ‘nieuwe Van Hooydonck’ beet: “Ik voel me klaar!”

Wout van Aert heeft noodgedwongen afscheid moeten nemen van zijn meesterknecht Nathan Van Hooydonck.

Bij Visma-Lease a Bike trokken ze geen écht vervanger voor Van Hooydonck aan, maar ze promoveerden wel een aantal renners uit hun jeugdploeg die het potentieel hebben om de meesterknecht te vervangen. Eén van hen is supertalent Per Strand Hagenes.

De 20-jarige Noor won afgelopen seizoen de Münsterland Giro en wil dit jaar opnieuw stappen zetten: “De afgelopen twee seizoenen heb ik een hoop mogen leren en ervaren bij het Development Team. Ik heb afgelopen seizoen veel mogen leren van koersen tussen de profs en zelfs al resultaten mogen boeken.”

“Mede vanwege het feit dat ik afgelopen jaar al heb mogen ruiken aan het grote werk, verwacht ik dat de stap omhoog soepel gaat verlopen”, gaat hij verder. “Ik voel me nu klaar om samen met Johannes Staune-Mittet en Loe van Belle de definitieve stap naar de profs te maken!” Afwachten of hij Van Aert en co. even goed zal kunnen bijstaan als Van Hooydonck in het verleden. Hij heeft er alvast het potentieel voor!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws