Van Hooydonck windt zich ferm op over Van Aert: “Daar durf ik mijn zoon op verwedden!”

230921woutvanaertnathanvanhooydonckphotonews
Nathan Van Hooydonck heeft bewogen maanden achter de rug. Eerst werd hij getroffen door een hartaanval, om enkele dagen later zijn zoontje te verwelkomen in de wereld.
Voor HUMO gaf hij samen met zijn wederhelft Alicia een uitgebreid interview. Daar ging het onder meer over het afgelopen seizoen, meer bepaald over kopman Wout van Aert. De interviewer liet zich wel heel opvallend uit over de Jumbo-kopman.
“Ik heb het moeilijk dat van Aert zich moet inhouden voor een renner als Laporte, zoals in Gent-Wevelgem.” Van Hooydonck was duidelijk geen fan van dat statement: “Dat móést hij helemaal niet. Dat is wie Wout is!” “En op het EK in Drenthe, waar Van Aert niet over Laporte is gesprongen?”, vervolgt de journalist.
“Wout heeft zich zéker niet ingehouden. Daar durf ik mijn zoon op te verwedden!”, dient Van Hooydonck hem van antwoord. “Wout is een gulle mens: hij heeft Laporte een rit in Parijs-Nice gegeven, Gent-Wevelgem ook, maar niet het Europees kampioenschap. Zoiets geeft een kampioen niet weg!" "Rustig, Nathan, rustig", sluit Alicia af.