Visma-LAB heeft nieuwe Van Hooydonck beet: “Grote motor én killerinstinct” Wielrennen
Wielrennen

Visma-LAB heeft nieuwe Van Hooydonck beet: “Grote motor én killerinstinct”

Visma-LAB heeft nieuwe Van Hooydonck beet: “Grote motor én killerinstinct”

Bij Visma-Lease a Bike kunnen ze dit seizoen geen beroep meer doen op Nathan Van Hooydonck. Van Aert heeft dus een nieuwe meesterknecht nodig.

Dit voorjaar zou dat zomaar het supertalent Per Strand Hagenes (20) kunnen zijn. Bij Sporza liet het Head of Development van Visma-Lease a Bike zich uit over de jonge Noor: “Ik zie in Per een klassieke renner.”

‘Hij moet heel goed uit de voeten kunnen in wedstrijden zoals Parijs-Roubaix, de Ronde van Vlaanderen en bij uitbreiding het hele Vlaamse voorjaar’, aldus Robbert de Groot. “Per kan zich ook ontwikkelen in een heel goede renner die zich ook in kleinere etappekoersen kan onderscheiden!”

“Misschien om in de toekomst een klassement te rijden en al zeker om etappes te winnen. Per heeft vorig jaar al een aantal wedstrijden gewonnen van een behoorlijk niveau in Duinkerke, Münsterland en Drenthe”, gaat De Groot verder.

Klassiekers

“We zullen Per dit voorjaar zeker al zien in de klassiekers. Of dat meteen in een winnende, dominante of ondersteunende rol is, zal beslist worden in de voorbereiding op die koersen. Per heeft in elk geval een grote motor en een killersinstinct”, sluit hij af. Hopelijk kan de jonge Noor het afscheid van Van Hooydonck wat opvangen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws