Vreselijke onthullingen over Marco Borsato: "Zelfs aanraken van geslachtsdeel" Wielrennen
Wielrennen

Vreselijke onthullingen over Marco Borsato: "Zelfs aanraken van geslachtsdeel"

Vreselijke onthullingen over Marco Borsato: "Zelfs aanraken van geslachtsdeel"

Marco Borsato zou zich vergrepen hebben aan meisjes van 13 en 14 jaar in 'The Voice Kids'. Showbizzkenner Yvonne Coldewijer heeft er geen goed woord voor over.

Onder meer ook Jeroen Rietbergen en Ali B kwamen zwaar in opspraak. Toch zijn de beschuldigingen tegenover Marco Borsato het ergst voor Yvonne Coldewijer, zo zegt ze op YouTube.

Minderjarigen

“Hetgeen wat mij het allermeest raakt is toch als het gaat om minderjarigen", vertelt Coldewijer. "Dan heb ik het toch over Marco Borsato. Hij werd kort genoemd in de aflevering van BOOS en toch is dat hetgeen wat mij het meest raakt.”

“Ik vind het zó ontzettend smerig dat jij met je vieze tengels aan kinderen zit. Dat vind ik persoonlijk per definitie al het meest ranzige wat erbij zit", stelt Coldewijer.

Aangifte

"Je krijgt dan iets minder te horen over geslachtsdelen en dickpics, maar de wolf in schaapskleren is gewoon wel die vieze gore vent die gewoon aan kinderen zit van 13 en 14.”

Er is geen enkel excuus meer voor Marco Borsato, zo meent Coldewijer. “Vergeet niet de aangifte die er is gedaan, hè, een aantal weken geleden. Dat ging nóg iets verder. Dat ging echt over het aanraken van het geslachtsdeel.”

Yvonne Coldewijer op YouTube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws