Wil jij graag een week op stage met Evenepoel en Lampaert?: Dít moet je ervoor doen Wielrennen
Wielrennen

Wil jij graag een week op stage met Evenepoel en Lampaert?: Dít moet je ervoor doen

Wil jij graag een week op stage met Evenepoel en Lampaert?: Dít moet je ervoor doen

Remco Evenepoel is momenteel nog alles aan het geven in de Ronde van Spanje. Intussen wordt er achter de schermen al werk gemaakt van de voorbereiding op volgend seizoen.

In december zullen de Soudal Quick-Step renners op stage gaan in Calpeen jij kan daarbij zijn! Het wielerteam maakt het namelijk mogelijk om voor één week aan te sluiten bij de renners van de ploeg van Patrick Lefevere.

Het programma staat vol met bijzondere activiteiten zoals trainingsritjes met de profs, massages van de professionele masseurs en diners met Evenepoel, Lampaert en co. Máár, er hangt wel een stevig prijskaartje aan de unieke ervaring vast.

Voor zeven nachten in het viersterrenhotel met de Soudal Quick-Step renners betaal je - exclusief dingen als het vliegticket en een koersfiets - maar liefst 2399 euro. Mocht je interesse hebben, dan kan je hier alle info vinden die je nodig hebt!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws