Wout van Aert en vrouwlief Sarah De Bie krijgen de wind van voren over hun kindjes Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert en vrouwlief Sarah De Bie krijgen de wind van voren over hun kindjes

Wout van Aert en vrouwlief Sarah De Bie krijgen de wind van voren over hun kindjes

Wout van Aert en Sarah De Bie zijn één van de bekendste wielerkoppels van Vlaanderen. Ze hebben samen inmiddels twee kindjes: Georges en Jerome.

Van Aert is als toprenner natuurlijk een publiek figuur, en dat heeft ook gevolgen voor zijn gezinsleven. De Jumbo-Visma renner woont in Herentals en daar krijgt hij vaker bezoek van fans dan hij zelf zou willen.

Er zijn naar verluidt supporters die actief op zoek gaan naar hun huis en die worden soms zéér persoonlijk. Er zouden fans zijn die Sarah een kus zijn komen geven, maar ook zoontje Georges wordt tegenwoordig herkend.

Maar de kleine spruit van Sarah en Wout vindt dat allemaal niet zo leuk, al zijn het dingen waar je weinig tegen kan beginnen. “Laat die mensen toch met rust. Gun hen hun privacy en blijf daar weg!”, klinkt het onder meer op de sociale media.

Kritiek

Maar niet iedereen denkt er zo over. Sommigen wijzen net naar de ouders en vinden dat ze het ook zelf wat uitgelokt hebben: “Waarom delen jullie zoveel foto’s van Georges op de sociale media. Sorry, maar dan zoek je het deels zelf” en “Als jullie wat discreter worden gaat al die aandacht ook wegebben.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws