Wout van Aert heeft het er helemaal mee gehad: “Dit moet echt ophouden” Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert heeft het er helemaal mee gehad: “Dit moet echt ophouden”

Wout van Aert heeft het er helemaal mee gehad: “Dit moet echt ophouden”

Wout van Aert zal dit weekend in Boom zijn eerste cross van het seizoen rijden. Pas aan het einde van de maand komen de ‘Grote Drie’ tegenover elkaar te staan, in Dendermonde.

Dat is een moment waar menig crossliefhebber op zit te wachten. Al maanden wordt gespeculeerd over hoe en waar Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock de overwinningen gaan verdelen. Daar plaatst Wout van Aert toch graag een kanttekening bij.

“Het moet echt ophouden om bij alles wat momenteel in het veld gebeurt de vraag te stellen hoe Mathieu, Tom en ik dat zouden aanpakken”, citeert Het Laatste Nieuws Wout. “Dat is volstrekt zinloos en doet afbreuk aan de sterke prestaties van de andere jongens.”

“Het zijn op en top profs, de renners die we nu zien koersen. Je moet ze naar waarde schatten, want hun niveau lig echt wel bijzonder hoog”, aldus de Belgische kampioen. “Daar moet iedereen, zowel media als publiek, zich van bewust zijn. Ik ben er zeker van dat het volgend weekend heel veel pijn gaat doen bij mij en het niet gemakkelijk wordt hen te volgen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws