Wout van Aert wordt helemaal te kijk gezet: “Hij stelt me op persoonlijk vlak teleur”!” Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert wordt helemaal te kijk gezet: “Hij stelt me op persoonlijk vlak teleur”!”

Wout van Aert wordt helemaal te kijk gezet: “Hij stelt me op persoonlijk vlak teleur”!”

Wout van Aert is een grote kampioen, daar mag geen twijfel over bestaan. De Jumbo-Visma renner is weliswaar niet de beste vriend van Peter Sagan.

Dat heeft vooral te maken met een akkefietje in de Tour de France van 2020. Van Aert stak toen zijn middelvinger op naar Sagan en schold hem de huid vol. Twee jaar later was het Sagan die zijn ongenoegen uitte tegenover Van Aert nadat die van zijn lijn afweek.

Bij La Gazzetta dello Sport heeft Sagan onlangs laten weten dat de plooien nog steeds niet gladgestreken zijn: “Van Aert is een grote coureur en een kampioen, maar hij beledigde me in de Tour. Hij heeft zich nog altijd niet verontschuldigd.”

“Hij stelt me op persoonlijk vlak teleur”, sluit de meervoudige wereldkampioen af. “Ik wacht tot hij op mij komt afgestapt, ik zal zelf niet de eerste stap zetten!” Van Aert weet dus wat hij moet doen als hij zich wil verzoenen met de Slovaak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws