Yvonne Coldewijer: "Er is iets aan de hand met André Hazes en Monique" Wielrennen
Wielrennen

Yvonne Coldewijer: "Er is iets aan de hand met André Hazes en Monique"

Yvonne Coldewijer: "Er is iets aan de hand met André Hazes en Monique"

Yvonne Coldewijer maakt zich wat zorgen over André Hazes en Monique Westenberg. Er is wat veranderd nadat zij enkele uitspraken deed over een mogelijk tweede kindje.

"Nadat ik een paar dagen geleden cryptisch probeerde te posten dat ik heb gehoord dat André en Monique voor een tweede kind willen gaan, lijkt er iets gebeurd. Monique post al een aantal dagen niks meer en André heeft zijn account weer openbaar gezet", aldus Yvonne.

"Een kind is geen accessoire"

Ze denkt dus dat het iets met haar uitspraken te maken heeft. "Er speelt dus iets, maar wat...? Heb ik juice gebracht die bepaalde familieleden nog niet wisten?", vervolgt Yvonne. "Een kind is geen accessoire natuurlijk en vorige maand had André nog een relatie met iemand anders en drie maanden daarvoor was er weer iemand anders", klinkt het.

"Er is al een kind die constant de dupes is geweest van zijn keuzes. Misschien is zijn moeder geflipt? Heeft hij zich toch bedacht?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws