Zdenek Stybar verbaast iedereen met énorme wending: “Nog niet klaar!” Wielrennen
Wielrennen

Zdenek Stybar verbaast iedereen met énorme wending: “Nog niet klaar!”

Zdenek Stybar verbaast iedereen met énorme wending: “Nog niet klaar!”

Zdenek Stybar is zeker in België een énorm populair figuur. De Tsjech heeft zijn fiets onlangs definitief aan de haak gehangen.

Of toch niet? Hij heeft alvast geen nieuw contract gekregen bij Jayco-Alula, maar toch is hij nog niet klaar met het peloton. Hij behaalde onlangs zijn diploma van ploegleider. Toch wil hij het eerst nog eens proberen om een comeback te maken óp zijn fiets.

Hij hoopte erop dat hij dit voorjaar nog voor Jayco-Alula zou kunnen uitkomen. “Nu ben ik nog niet klaar om mijn carrière te beëindigen”, verklaart hij bij WeLoveCycling. Hij zou mogelijk bij het continentale ATT Investments-team uit Tsjechië aan de slag kunnen gaan.

Dat ATT Investments een optie is bevestigt hij zelf: “Maar ik heb nog geen tijd gehad om er rustig over na te denken.” Of het nu als renner of ploegleider is, we zien hem binnenkort dus allicht terug in het peloton! We zijn alvast benieuwd wat Stybar zal beslissen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws