Zeer verontrustende berichten over Maxime Meiland Wielrennen
Wielrennen

Zeer verontrustende berichten over Maxime Meiland

Zeer verontrustende berichten over Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft haar Range Rover verkocht. Dit zorgt meteen voor wel erg verontrustende berichten.

Erica deed enkele krasse uitspraken over vrouwen met een boerka. Maxime weigerde zich te distantiëren van de uitspraken van haar moeder en steunde haar. Dat was vanuit financieel oogpunt niet de beste beslissing van Maxime, want daardoor raakte ze commerciële deals kwijt.

Range Rover

Maxime heeft nu haar Range Rover verkocht aan een autobedrijf, dat de wagen nu voor bijna 23.000 euro aanbiedt. Die verkoop zou er gekomen zijn door financiële problemen. Meerdere bronnen melden dat, waaronder Juice Channel.

Ook Autoblog bevestigt dat verhaal: het gaat financieel niet goed met Maxime. "Daarom moet ze dus die Range Rover verkopen. De buren weten het zeker, het garagebedrijf waaraan ze de auto heeft verkocht, levert zelf geen nieuwe auto’s, dus is het geldgebrek. Aldus die buren. Niet volgens ons.”

Tweedehands

De website sluit niet uit dat Maxime haar Range Rover heeft ingeruild voor een goedkoper tweedehandsje. "Waarom op een nieuwe auto wachten als je voor minder geld ook een tweedehands kunt kopen? Is niet raar bedacht toch? Heeft ze ongetwijfeld ook zo gedaan.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws