Action pakt uit met zeer betaalbare espressomachine mét melkschuimer: "En hij ziet er nog goed uit ook!" Binnenland
Binnenland

Action pakt uit met zeer betaalbare espressomachine mét melkschuimer: "En hij ziet er nog goed uit ook!"

Action pakt uit met zeer betaalbare espressomachine mét melkschuimer: "En hij ziet er nog goed uit ook!"

Action pakt online uit met een mooie en vooral zeer betaalbare koffiemachine. Op de webshop van Action kan je momenteel namelijk de 'Barista Pro Piston Koffiemachine' van het merk Progress kopen voor een absolute spotprijs.

Thuis genieten van een heerlijke espresso of een latte macchiato met een perfect opgeschuimd laagje melk? Met de espressomachine van Progress zet je eenvoudig zelf de heerlijkste koffie. Dankzij de melkopschuimer en ingebouwde stoomfunctie kun je jezelf ook trakteren op een cappuccino of verse kop thee.

Bovenop het apparaat is bovendien plek voor jouw mooiste kopjes of mokken. Het apparaat is simpel in gebruik en werkt met gemalen koffie. Drink je liever thee? Je kunt het stoompijpje ook gebruiken om heet water te tappen. Behalve veelzijdig is de Progress Barista Pro ook nog eens compact, stijlvol en gemakkelijk te reinigen.

Koopje

Wil je graag je koffie zetten zoals een echte barista? Surf dan snel naar de website van Action. Op de webshop kan je de koffiemachine namelijk momenteel kopen voor amper 69,95 euro. Een absoluut koopje als je 't ons vraagt!

<br>
Progress
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws