Aldi pakt uit met gigakorting op luchtreiniger van topmerk: "Bij concurrent betaal je drie keer zoveel!"

AldiPhotonews
Aldi pakt vanaf dit weekend uit met een ongeziene actie. Zo scoor je vanaf 2 september een luchtreiniger van het merk Leitz aan een absolute spotprijs.
Aldi biedt vanaf zaterdag 2 september de Leitz TruSens Z-2000 luchtreiniger aan. Daarmee kan je de luchtverontreiniging in je huis aanpakken. Zo kan hij ruimtes tot 35 m² ontdoen van virussen en bacteriën, ziekmakende stoffen, vluchtige organische stoffen, geuren, pollen, rook, huidschilfers van huisdieren en huisdierharen. 
Het filtersysteem beschikt over 3 filters met elk hun eigen functie: de fijnstoffilter, wasbare voorfilter en koolstoffilter. Verder heb je ook nog de 360°-filtratie, die lucht uit alle richtingen opvangt, en de PureDirect-technologie die instaat voor schone lucht. Je bent altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit dankzij de SensorPod™-luchtkwaliteitsmeter. In automatische modus past de ventilatorsnelheid zich op basis van de luchtkwaliteitswaarden automatisch aan: Goed (0,50), Gemiddeld (50-100) of Slecht (100-500). 's Nachts springt de luchtreiniger over op nachtmodus en schakelt de displayverlichting zich vanzelf uit.

Drie keer minder

En die luchtreiniger van Leitz kan je nu ook met een enorme korting scoren bij Aldi. Zo biedt de supermarktketen de luchtreiniger aan voor amper 79,99 euro. Ter vergelijking: bij Vanden Borre staat de luchtreiniger momenteel aan 299 euro te koop. Je betaalt deze week dus meer dan drie keer minder bij Aldi voor dezelfde luchtreiniger.