Bart De Pauw en zijn vrouw Ines De Vos zitten zwaar in de problemen Binnenland
Binnenland

Bart De Pauw en zijn vrouw Ines De Vos zitten zwaar in de problemen

Bart De Pauw en zijn vrouw Ines De Vos zitten zwaar in de problemen

De VRT heeft 'Twee tot de zesde macht' geschrapt. Dat komt hard aan bij productiehuis Koeken Troef!.

Koeken Troef! is uiteraard het productiehuis van Bart De Pauw en zijn vrouw Ines De Vos. Zij eisen liefst 12 miljoen euro schadevergoeding van de VRT. Toch stelt de openbare omroep dat die rechtszaak geen enkele rol speelt in de beslissing.

Zaak De Pauw

"We lanceren graag regelmatig nieuwe programma’s op zondagavond. Zoals straks ‘Hotel Romantiek’”, liet VRT weten aan Het Laatste Nieuws. “Wat niet belet dat we die tv-quiz misschien ooit weer zullen oppikken.”

Ines De Vos, zaakvoerder van Koeken Troef! en vrouw van Bart De Pauw, gelooft deze versie van VRT niet. “Ik kan niet anders dan vermoeden dat het er iets mee te maken heeft”, zegt ze aan Het Nieuwsblad. “Ik moet het via de media vernemen. Niet dat ik schrik van de beslissing. We hadden tot dusver niets gehoord over een mogelijk vervolg."

Lege agenda

Koeken Troef! heeft noch voor de VRT noch voor andere zenders nog producties op het programma staan. "Onze agenda is leeg”, zegt De Vos. “De gebeurtenissen van afgelopen maanden en jaren hebben een grote impact op ons bedrijf.”

Populair

Laatste nieuws