Colruyt roept product dringend terug: 'Gevaar voor salmonellabesmetting' Binnenland
Binnenland

Colruyt roept product dringend terug: 'Gevaar voor salmonellabesmetting'

Colruyt roept product dringend terug: 'Gevaar voor salmonellabesmetting'

Colruyt, in overleg met het FAVV, heeft een interne controle uitgevoerd waarbij de aanwezigheid van Salmonella Enteritidis is vastgesteld in het product "Everyday hele kippenbouten" (2 kg diepvries) met houdbaarheidsdata (THT) op 19/9/2024, 21/9/2024 en 30/9/2024. Als gevolg hiervan heeft de winkel besloten om het product uit de verkoop te halen.

Klanten die dit product hebben gekocht, worden dringend verzocht om het niet te consumeren en het terug te brengen naar de winkel. Het aankoopbedrag zal volledig worden terugbetaald. Alle betrokken producten zijn inmiddels uit de rekken gehaald bij Colruyt Laagste Prijzen en Collect&Go.

Salmonellabesmetting kan leiden tot symptomen zoals koorts, buikkrampen en diarree, meestal binnen 12 à 48 uur na besmetting. Deze symptomen duren doorgaans 4 à 7 dagen, en de meeste mensen herstellen zonder specifieke behandeling. Risicogroepen zoals jonge kinderen, zwangere vrouwen, personen met een verminderde immuniteit en ouderen kunnen echter ernstigere symptomen ervaren, wat ziekenhuisopname kan vereisen.

Klantendienst

Klanten die dit product hebben geconsumeerd en dergelijke symptomen vertonen, worden aangemoedigd om hun huisarts te raadplegen en te melden dat ze dit product hebben gegeten. Voor verdere informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantendienst van Colruyt Group via het nummer 0800 99 124.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws