Erik Van Looy: "Ik wilde meedoen aan 'Masked Singer' op déze twee voorwaarden" Binnenland
Binnenland

Erik Van Looy: "Ik wilde meedoen aan 'Masked Singer' op déze twee voorwaarden"

Erik Van Looy: "Ik wilde meedoen aan 'Masked Singer' op déze twee voorwaarden"

Erik Van Looy werd vrijdag ontmaskerd in 'The Masked Singer'. Hij zat in het pak van Radijsje. Erik moest niet lang nadenken op de vraag of hij wilde meedoen.

"Iedereen weet dat ik gek genoeg ben om in zo’n show op te duiken", zegt Erik aan Het Nieuwsblad. Alleen had hij geen geluk met de speurders van dienst. De meeste waren heel bekend met hem.

Kevin Janssens

“Met Jens Dendoncker heb ik het voorbije anderhalf jaar samen geschreven aan mijn zaalshow Verslaafd (over films en filmsterren, gaat in februari in première, red.). Met de man van Karen Damen speel ik elke week voetbal", vertelt Erik.

Kevin Janssens is dan weer een goeie vriend van Erik. "Hij weet hoe ik adem, beweeg, alles. Ik was al blij dat Julie er was, die kent me minder goed.”

Sexy pak

Erik stelde twee voorwaarden voor zijn deelname. “Ik wou een sexy pak. Zoals Kevin Janssens vorig jaar als Wolf. Allez, ik ben niet Kevin. Maar ik dacht aan een tof dier: een tijger, een leeuw of zelfs een zebra", zegt hij.

"Mijn tweede voorwaarde was dat er iets op de tekst gevonden moest worden", gaat Erik verder. "Ik onthou dat wel, maar ik wou een vangnet voor als ik op het podium stond. Bij De slimste mens is dat mijn autocue, hier de papieren. Dus ik had een kostuum nodig waar ik aan de binnenkant mijn tekst kon kleven.”

Unieke beelden

Dat laatste zorgde voor hilarische taferelen. Toen hij na zijn ontmaskering het nummer opnieuw wilde zingen, wilde hij ook zijn tekst. Dus moest hij die uit het kostuum halen. Het zorgde alvast voor geweldige televisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws