Exit prinses Delphine in 'Dancing With The Stars' lokt veel reactie uit Binnenland
Binnenland

Exit prinses Delphine in 'Dancing With The Stars' lokt veel reactie uit

Exit prinses Delphine in 'Dancing With The Stars' lokt veel reactie uit

Prinses Delphine leverde een prachtige dans af tijdens 'Dancing With The Stars'. Het was echter wel haar laatste dans, want ze is uitgeschakeld.

Delphine danste voor Make-a-Wish en leukemiepatiëntje Adam. Ze kreeg zeer lovende reacties op de dans. "Misschien niet de beste danseres., maar door 'Dancing With The Stars' (en de documentaire) leren we de echte Delphine een beetje kennen", klinkt het op sociale media.

Geen spijt

"Ik vind ze geweldig. Ze is gewoon zo door alles wat ze meegemaakt heeft", zegt nog een kijker. "Bijzonder mooi", reageert ook nog iemand. "Ik word er stil van."

Helaas heeft het niet mogen zijn voor Delphine, want voor haar zit het er nu op. Spijt heeft ze echter allerminst van haar deelname. "Ik ben heel tevreden", aldus Delphine. "Ik kwam hier voor Make-a-Wish en ik heb die dans gehaald."

Paleis

"Ik wil iedereen bedanken die voor 'Dancing With The Stars werkt. Ze zijn geweldig, professioneel, vriendelijk. Ze zijn altijd goedgeluimd. En ik wil Sander (haar danspartner) speciaal bedanken voor dit avontuur", aldus nog Delphine.

Zo komt er dus een einde aan haar avontuur in 'Dancing With The Stars'. Ze verraste met haar deelname niet alleen heel Vlaanderen, maar ook het koninklijk paleis. Zij waren vooraf niet op de hoogte van haar deelname.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws