Jani Kazaltzis doet grote onthulling bij MNM: “Dit is hoe ik vroeger heette” Binnenland
Binnenland

Jani Kazaltzis doet grote onthulling bij MNM: “Dit is hoe ik vroeger heette”

Jani Kazaltzis doet grote onthulling bij MNM: “Dit is hoe ik vroeger heette”

Jani Kazaltzis, we kennen hem allemaal. Maar Jani was niet altijd Jani.

Jani Kazaltzis heeft deze ochtend in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ een geheim onthuld. Dat deed hij tijdens de stelling van vandaag: ‘Mensen verbeteren die je naam verkeerd uitspreken.’

Johan

Ongetwijfeld zal Jani heel wat mensen hebben moeten verbeteren op zijn achternaam, maar ook zijn voornaam bleek niet altijd gemakkelijk. “Ik heette vroeger Johan Kazaltzis. Mijn echte naam is Ioannis Kazaltzis, en dat was op school altijd moeilijk.”

“Ik moest mijn naam constant uitspreken en ik moest mensen verbeteren, dus heb ik mijn naam veranderd naar Johan. Zo maakte ik het ook gemakkelijker voor mijn leerkracht. Ik heb dus tot het zesde leerjaar Johan geheten.”

Meteen na het zesde leerjaar besliste de toenmalige Johan om zijn naam in Jani te veranderen. “Waarom heb je je naam veranderd naar Jani?", vroeg Peter Van de Veire deze ochtend. “Dat is toch veel toffer? Bij mijn neus past geen Johan, ok?”, grapte hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws