Jumbo haalt eigen product onmiddellijk uit de rekken: "Consumeer het niet" Binnenland
Binnenland

Jumbo haalt eigen product onmiddellijk uit de rekken: "Consumeer het niet"

Jumbo haalt eigen product onmiddellijk uit de rekken: "Consumeer het niet"

De supermarktketen Jumbo haalt onmiddellijk een eigen salade uit de winkelrekken. De salade bevatte namelijk enkele allergenen die niet vermeld stonden op het etiket.

Het product 'Jumbo Maaltijdsalade Kip Indiase Stijl' met houdbaarheidsdatum 06-11-2023 en EAN 8718452751280 bevat mogelijk walnoten en amandelen. Aan de maaltijdsalade is een onjuist zakje notenmix toegevoegd waardoor deze allergenen niet vermeld zijn. Jumbo heeft daarom in overleg met het FAVV besloten dit product uit de verkoop te nemen.

Jumbo vraagt haar klanten die allergisch zijn voor walnoten en amandelen om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar de winkel. Zij worden hiervoor gepast vergoed. Een aankoopbon is niet nodig. Consumenten die niet allergisch zijn voor walnoten en amandelen kunnen het product zonder risico consumeren.

Meer info

Het product werd verdeeld via de winkels van Jumbo in België. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 - 98 998 of Jumbo.com. Jumbo biedt haar excuses aan voor het ongemak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws