Lize Feryn en Aster Nzeyimana de Robots in 'Masked Singer'? Dit denken de kijkers Binnenland
Binnenland

Lize Feryn en Aster Nzeyimana de Robots in 'Masked Singer'? Dit denken de kijkers

Lize Feryn en Aster Nzeyimana de Robots in 'Masked Singer'? Dit denken de kijkers

Er was al heel wat te doen rond de Robots in 'The Masked Singer'. Er zijn sterke geruchten dat het Aster Nzeyimana en Lize Feryn zijn die achter de kostuums zitten.

Tom Dice denkt bijvoorbeeld dat het om dat duo gaat. Tom heeft eigenlijk wel recht van spreken, omdat hij enkele jaren geleden een duet zong met Lize Feryn. Ze kan dus ook echt wel zingen.

Niet slim?

Afgelopen weekend was er dan ook nog ophef over 'Behind The Mask'. Daarin wordt er een blik gegund achter de schermen van 'The Masked Singer'. Sommigen dachten Aster Nzeyimana te herkennen achter zijn mondmasker.

"Da's nu wel niet slim om de nog onbekende kandidaten van 'The Masked Singer' amper te blurren in Behind The Mask eh?", klonk het onder meer.

Twijfels

Lang niet alle kijkers zijn overtuigd dat Lize en Aster achter de Robots schuilgaan. Op onze pollvraag liet nog 44 procent van de meer dan 1.000 stemmers weten niet te geloven in een scenario waarbij zij de Robots zijn. 56 procent gelooft dan weer wél dat ze zijn.

Tom Dice ontkent in ieder geval staalhard dat hij zelf een robot is. “Wie denkt nu nog dat ik daar sta te rappen?”, vraagt hij zich af. “Zou Aster Nzeyimana in dat robot­kostuum 'Extra Time' mogen presenteren?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws