-->

VTM lijkt de Robots in 'The Masked Singer' nu zélf te hebben verraden

VTM lijkt de Robots in 'The Masked Singer' nu zélf te hebben verraden
Zondag 23 Januari 2022 - 15:05   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Weten we met zekerheid wie de Robots zijn in 'The Masked Singer? Kijkers menen te weten dat VTM per ongeluk het zelf verraden heeft.

Tijdens de aflevering van 'The Masked Singer' afgelopen vrijdag was er geen probleem. Het probleem stelt zich tijdens 'Behind The Mask'. Daar duikt iemand achter de schermen bij de Robots op die wel verdacht veel op Aster Nzeyimana lijkt.

Mondmasker

Hij heeft een mondmasker op. Mogelijk dacht VTM dat dit voldoende was om onherkenbaar te blijven, maar heel wat kijkers op de sociale media menen dat het om Aster Nzeyimana gaat.

De andere robot zou dan Lize Feryn zijn. Kato en Tom Dice lieten eigenlijk al doorschemeren dat het Aster en Lize zijn. Tom Dice kent de stem van Lize Feryn goed, want hij nam er enkele jaren geleden een duet mee op.

Niet slim

Bovendien is Aster een rapper en dat werd ook heel duidelijk tijdens het nummer van afgelopen vrijdag. "Da's nu wel niet slim om de nog onbekende kandidaten van The Masked Singer amper te blurren in Behind The Mask eh?", aldus een kijker. 

"Los Tine Embrechts, Lize Feryn eruit kunnen halen en Aster zelfs los ongeblurd met mondmasker erin. Hoe zelfs?", klinkt het.

De mogelijke foto van Aster

Poll: Ben jij er ook van overtuigd dat Aster en Lize de Robots zijn?TAGS  I  The Masked Singer  I  Aster Nzeyimana  I  Tine Embrechts  I  Lize Feryn