Mathias Vergels blijft teleurgesteld achter na ‘The Masked Singer’ Binnenland
Binnenland

Mathias Vergels blijft teleurgesteld achter na ‘The Masked Singer’

Mathias Vergels blijft teleurgesteld achter na ‘The Masked Singer’

Mathias Vergels is over iets ontgoocheld geraakt tijdens ‘The Masked Singer’. Toch probeert hij te relativeren.

Wekenlang zorgde Mathias voor een feestje op het podium van ‘The Masked Singer’. Dat deed hij in de gedaante van het kleurrijke karaktertje Papegaai. Vele kijkers zaten op het verkeerde spoor, tot die ene fout die VTM beging.

Dichte vrienden

Op beelden was te zien hoe Mathias Vergels achter Johnny Logan, die zich als Edelhert verkleedde, passeerde in de kleedkamers. Meteen ging de bal aan het rollen, en Mathias werd wakker met een bomvolle inbox. “Ik werd wakker en zag dat ik tientallen berichtjes had van mijn dichte vrienden die me herkend hadden”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Niet alleen Mathias’ vrienden herkenden hem. Ook heel wat kijkers was het beeld niet ontgaan. “Tot dan had nog niemand mij aangesproken over ‘The Masked Singer’. En dan begon het natuurlijk ook rond te gaan op sociale media.”

Verrassing

Dat laatste zorgde ervoor dat Papegaai ontmaskerd werd. De manier waarop zorgde bij Mathias voor enige teleurstelling. “Ik had gehoopt dat de verrassing groter zou geweest zijn.”

Toch blijft Mathias de zaak positief bekijken. “Het is ook maar een showprogramma, hé. Ik lag er niet wakker van. Bovendien zaten nog veel mensen op het verkeerde spoor. Ik ben eigenlijk wel blij dat ik nu open kaart kan spelen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws