Nina Derwael over 'Dancing With The Stars': "Niet leuk voor mijn vriend" Binnenland
Binnenland

Nina Derwael over 'Dancing With The Stars': "Niet leuk voor mijn vriend"

Nina Derwael over 'Dancing With The Stars': "Niet leuk voor mijn vriend"

Nina Derwael danst in 'Dancing With The Stars' met Simone. Danspartners zijn al wel eens verliefd geworden op elkaar.

Ze moeten vaak en close met elkaar omgaan. Het is dus niet zo verwonderlijk dat Siemen Voet, de vriend van Nina Derwael, in eerste instantie niet zo blij was met Simone als danspartner voor zijn vriendin.

"Potentiële concurrent"

Toen Kat Kerkhofs deelnam aan het programma, verkoos Dries Mertens ook een danspartner voor haar die op mannen valt. "Nu, ergens snap ik dat wel", reageert Nina in Dag Allemaal. "Het is niet fijn om te zien dat je vriendin zo close is met een potentiële ‘concurrent’, en zich amuseert. Mocht Siemen meedoen met zo’n programma, zou ik ook efkes moeten slikken."

Gelukkig hebben Siemen en Simone intussen wel al kennis kunnen maken en het klikt volgens Nina. "Siemen beseft nu dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Hij is ondertussen zelfs onze grootste fan", klinkt het.

Fysiek contact

Simone moest Nina in het begin wel aansporen om fysieker te zijn tijdens het dansen. Nina geeft toe dat dit voor haar niet makkelijk was. "Dat aspect heb ik in ’t begin onderschat. Ik ben het niet gewend om zo close te dansen met iemand die ik niet ken. Ondertussen is die blokkade weg."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws