Nora Gharib doet opmerkelijke onthullingen over haar 'rivale' Nina Derwael Binnenland
Binnenland

Nora Gharib doet opmerkelijke onthullingen over haar 'rivale' Nina Derwael

Nora Gharib doet opmerkelijke onthullingen over haar 'rivale' Nina Derwael

Nina Derwael liet al weten dat er van een concurrentiestrijd tussen haar en Nora Gharib geen sprake is in 'Dancing With The Stars'. Ook Nora heeft daar nu op gereageerd.

Vooral tussen de kijkers is er een bitsige strijd tussen de fans van Nina Derwael en die van Nora Gharib. Niet geheel onlogisch, want zij zijn de topfavorietes voor de eindzege. Nina liet echter weten dat er helemaal geen rivaliteit speelt tussen de twee.

Sleepovers

Dat is iets wat Nora nu ook absoluut bevestigt. "Wij doen sleepovers, wij doen pizza nights... Zelfs onze beste vriendinnen zijn nu vriendinnen geworden", vertelt Nora aan Kat Kerkhofs. Nora geeft nog mee dat ze zelfs supportert voor Nina als ze aan het dansen is.

Een geluid dat toch ook bij Nina te horen is. "Als Nora een straffe prestatie neerzet, ben ik blij voor haar. Ik hoop ook dat het merendeel van de fans die gunnende, positieve kant van mij zien in het programma", klinkt het bij haar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws