Ophef na hoge punten voor Nora Gharib in 'Dancing With The Stars': "Niet serieus" Binnenland
Binnenland

Ophef na hoge punten voor Nora Gharib in 'Dancing With The Stars': "Niet serieus"

Ophef na hoge punten voor Nora Gharib in 'Dancing With The Stars': "Niet serieus"

De kijkers van 'Dancing With The Stars' zijn niet te spreken over de jury. Vooral de 10'en voor de dans van Nora Gharib zorgen voor wrevel.

Nora en Adrian dansten een zwoele tango en werden daar rijkelijk voor beloond door de jury. De kijkers vinden de scores sterk overdreven. "Hoe heeft Nina Derwael geen 10 gekregen voor haar dans en Nora voor deze Argentijnse tango wel?", vraagt iemand zich af.

Nina beter

"En dan nog het beste noemen van het seizoen? Neenee, voor mij was die van Nina echt beter. Sorry voor de Nora-fans", luidt het nog. "Nina was veel beter dan Nora", klinkt het vaker.

"Deze show is echt niet serieus. Het zijn daar echt amateurs in de jury! Nora heeft goed gedanst, maar de moeilijkheidsgraad van Nina was zoveel hoger. Hoe kan Nina dan geen 10 krijgen?", zucht een fan.

Prachtige dans

Tegelijkertijd krijgt Nora ook veel complimenten voor haar dans. "Dit was echt prachtig" en "Wat een prachtkoppel". "Zij en Nina Derwael zijn de grote favorieten", schrijft men ook nog op de sociale media. Aan Nora dus om die favorietenrol in de komende weken waar te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws