Verrassende verandering in telenovelle ‘Lisa’ Binnenland
Binnenland

Verrassende verandering in telenovelle ‘Lisa’

Verrassende verandering in telenovelle ‘Lisa’

Een hoofdrolspeler in de telenovelle ‘Lisa’ heeft zichzelf geout als non-binair. De acteur heet voortaan Jean.

Enkele oplettende kijkers konden zien hoe er plots een nieuwe naam verscheen in de begingeneriek. ‘Jean Janssens’ stond er te lezen. Zo wil voortaan de acteur die de rol vertolkt van Pilar, die de barvrouw en de vriendin van Jelle is in de serie, genoemd worden.

Producer Johan Smetrijns verklaarde aan Het Laatste Nieuws dat het verzoek, dat twee weken geleden plaatsvond, zonder enige vragen werd ingewilligd. “Voor de serie en voor ons verandert er verder niets. Ook niet voor de kijker.” Ook zou het karakter van het vrouwelijke personage Pilar behouden blijven.

Voorlopig wil Jean zich nog onthouden van enige commentaar. Hun manager Ann Willems verklaart het volgende aan Het Laatste Nieuws: “Jean zal het juiste moment kiezen om hier toelichting op te geven en komt hier later zeker nog op terug. Maar nu is dat moment er nog niet.” Het Instagramaccount van de acteur werd ook al aangepast naar ‘they/them’.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws