Amber (23) wil nog grotere borsten dan ze nu al heeft: "Ze staan op ontploffen"

230707amberborsten
Een model met hele grote borsten, die te maken heeft met gemene opmerkingen die zeggen dat ze op het punt staan te barsten, wil nu nog grotere borsten.
Amber May heeft al 80.000 euro uitgegeven aan verschillende ingrepen, waaronder vijf borstoperaties. Het 23-jarige model uit Leicestershire is geobsedeerd door het eruitzien als een Barbiepop en ging onder het mes voor andere ingrepen, waaronder Braziliaanse billifts, twee neuscorrecties, gezichtsvullers en uitgebreide tandheelkundige werkzaamheden.
Amber, die haar plastische chirurgie bekostigt via haar OnlyFans-pagina, beweert dat haar borsten nu een volle steen wegen - even zwaar als twee standaard bakstenen. Ondanks dat mensen voortdurend commentaar geven op haar berichten en zeggen dat haar borsten "te ver" zijn gegaan en op het punt staan te "ontploffen", is ze van plan om door te gaan met operaties.

Fans zijn dol op borsten

Amber vertelde aan NudePR.com: "De meeste van mijn fans en volgers zijn dol op mijn borsten. Maar ik krijg vaak commentaar van trolls op mijn TikTok-pagina dat ik te ver ben gegaan of dat mijn borsten zullen knappen, maar ik negeer ze gewoon."
"Sinds ik groter ben gegaan, verdien ik meer geld", vertelt ze. "Ik vind het uiterlijk van mijn borsten mooi en mijn echte fans vinden het ook leuk om me groter te zien worden. Ik hou van de neppe uitstraling, alles roze en mezelf verbeteren." Amber is van plan om haar borsten nog verder te vergroten. Nochtans ondervindt ze nu al heel wat hinder. "Ik heb zelfs een grotere auto moeten kopen omdat ik in de andere niet meer paste."