Astrid Coppens heeft erg verrassend nieuws te melden: “Geloof het of niet” Buitenland
Buitenland

Astrid Coppens heeft erg verrassend nieuws te melden: “Geloof het of niet”

Astrid Coppens heeft erg verrassend nieuws te melden: “Geloof het of niet”

De nieuwe kledingcollectie van Astrid Coppens bij ZEB is uit. De negentiende intussen. Naar eigen zeggen is het er eentje gebaseerd op de natuur.

“Geloof het of niet, maar ik ben de laatste jaren steeds meer een natuurmens geworden”, laat Astrid weten in De Zondag. “Dat zie je terug in de kleuren van de kledingstukken. In plaats van een realityster of actrice ben ik nu eerder een ‘fashion creative’.”

Astrid leerden we kennen dankzij ‘Astrid in Wonderland’. Hoewel zij liever niet meer herinnerd wil worden aan haar ex, John Bryan, heeft zij geen spijt van het programma. “Nee, absoluut niet, ik vond dat heel leuk om te doen”, zegt Astrid. “Maar als ik toen in België had gewoond, zou ik het nooit gedaan hebben. Ik kon daar in L.A. in volledige vrijheid leven, terwijl als ik naar België afzakte altijd schrok van wat me overkwam, van die enorme hype.”

“Nu sta ik minder in de kijker en dat is goed te merken”, aldus het model. “Nadat ik in een tv-programma opduik, bijvoorbeeld toen bij Gert en James op de boot, of als mijn rechtszaak weer eens in de media is gekomen, dan staren mensen me meer na of komen ze vaker selfies vragen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws