Bevalling Nathalie Meskens zorgde voor spannend moment: “We hebben het toch gedaan” Buitenland
Buitenland

Bevalling Nathalie Meskens zorgde voor spannend moment: “We hebben het toch gedaan”

Bevalling Nathalie Meskens zorgde voor spannend moment: “We hebben het toch gedaan”

Nathalie Meskens kreeg tijdens haar bevalling te kampen met complicaties, en die zouden wel eens voor problemen kunnen gezorgd voor ‘Paradijs Zoekt Personeel’.

Meskens is nog maar net bevallen, of ze staat er alweer. Binnenkort zal ze te zien zijn als de presentatrice van het nieuwe VTM-programma ‘Paradijs Zoekt Personeel.’ Die opnames gingen door in het mooie Zanzibar, maar even leek het erop dat Meskens de opnames niet zou kunnen bijwonen.

Pijn

De presentatrice telefoneerde deze ochtend met Maarten en Dorothee op Qmusic. Dorothee vroeg zich af hoe Nathalie tot in Zanzibar is geraakt aangezien ze net een bevalling achter de rug heeft. “Ik had met die baby gepraat”, grapt Nathalie. “Neen, het was even spannend wel. Ik had een keizersnede, net zoals tijdens mijn eerste bevalling en ik had complicaties.”

“Ik moest eigenlijk drie weken na mijn bevalling, begin of half september, terug onder het mes. Dus ik lag eigenlijk begin oktober nog plat op de zetel. Ik kon amper stappen en had erg veel pijn. Dus ik dacht: ‘Hoe ga ik hier binnen vier weken als een soort van spring-in-’t-veld in Zanzibar geraken?”

Wil

Maar Nathalie zette toch door. “Het was even wel spannend. Dat geef ik eerlijk toe. Maar waar een wil is, is een weg en we hebben dat toch gedaan.” Eind goed, al goed voor Nathalie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws