‘Big Brother’-deelnemer Frank Molnar schaamt zich dood na ‘ongelukje’: “Dit is echt gênant” Buitenland
Buitenland

‘Big Brother’-deelnemer Frank Molnar schaamt zich dood na ‘ongelukje’: “Dit is echt gênant”

‘Big Brother’-deelnemer Frank Molnar schaamt zich dood na ‘ongelukje’: “Dit is echt gênant”

Frank Molnar, die te zien was in de allereerste editie van Big Brother in België, woont tegenwoordig in Las Vegas met zijn vriendin Marisse.

Naar aanleiding van de heisa over het grensoverschrijdend gedrag in het datingprogramma ‘De Villa’, had Dag Allemaal een gesprek met Frank. Daarin doet hij een nogal beschamende onthulling. “In de jacuzzi van Big Brother is er iets gebeurd wat de kijkers niet te zien kregen”, zegt hij. “’t Is eigenlijk gênant, maar ik zal het toch maar opbiechten… Ik ben eens in paniek naar de dagboekkamer gerend omdat ik bloed in mijn stoelgang had."

“Twee minuten later stond de dokter daar al”, vervolgt hij. “Ik ben dan in mijn blootje op mijn knieën gaan zitten voor een rectaal onderzoek. Ik had een heilige schrik dat die beelden op tv zouden komen, maar Big Brother verzekerde me dat alle camera’s op dat moment werden uitgeschakeld."

Scheurtje

“Ik heb altijd gedacht dat er tóch iemand heeft meegekeken… Maar bon, dat zal ik nooit zeker weten. Het resultaat van het onderzoek viel trouwens mee. ’t Ging om een scheurtje, meer was er gelukkig niet aan de hand”, klinkt het opgelucht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws