Birgit Herteleer doet opmerkelijke uitspraak over Stef Wauters: “Het was compleet belachelijk” Buitenland
Buitenland

Birgit Herteleer doet opmerkelijke uitspraak over Stef Wauters: “Het was compleet belachelijk”

Birgit Herteleer doet opmerkelijke uitspraak over Stef Wauters: “Het was compleet belachelijk”

Birgit Herteleer mag zich sinds enkele maanden anker noemen van het ‘VTM NIEUWS’. Op een korte tijd heeft ze de nieuwsuitzendingen helemaal eigen gemaakt. Al was dat niet altijd evident.

“Toen ik screentests deed voor deze job, moest ik teksten van Stef lezen, en dat wrong”, geeft Birgit toe in Het Laatste Nieuws. “Hij schrijft die echt naar zijn mond. Hij maakt ook grapjes die compleet belachelijk werden als ik ze maakte, gewoon omdat ik Stef niet ben. Je moet je eigen weg vinden.”

"Het moet natuurlijk overkomen"

“Ik krijg natuurlijk feedback, maar er is me niet gevraagd om iets essentieels te veranderen aan de manier waarop ik het nieuws presenteer”, laat Birgit weten. “Ik vind: het moet natuurlijk overkomen, dus moet je dicht bij jezelf blijven. Maar het is ook belangrijk dat mensen graag naar je kijken, dat ze zich op hun gemak voelen bij jou. Dus te kil of afstandelijk mag ook niet.”

Slechte kritiek heeft Birgit nog niet gekregen. “In het begin had ik me voorgenomen om niet op Twitter te gaan kijken, maar uiteindelijk doe je dat dan toch, uit nieuwsgierigheid, en het viel geweldig mee. Alleen maar positieve dingen. Ik weet ook niet hoe dat komt”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws