Danspartner Nina Derwael laat weten of haar deelname oneerlijk is Buitenland
Buitenland

Danspartner Nina Derwael laat weten of haar deelname oneerlijk is

Danspartner Nina Derwael laat weten of haar deelname oneerlijk is

Er waren kijkers die kritiek uitten op de deelname van Nina Derwael aan 'Dancing With The Stars'. Omdat ze turnster is, vinden velen dat ze een groot voordeel heeft.

Haar Italiaanse danspartner Simone Arena (30) denkt daar echter anders over. "De lenigheid en de lichaamsbeheersing die Nina bezit, komen uiteraard van pas. Zo bezit ze een fenomenaal evenwicht, wat wil helpen als ik haar omhoog houd", geeft Arena aan.

Dat betekent evenwel lang niet dat ze moeiteloos zal winnen. "Turnen is een erg individuele sport, terwijl je bij het dansen je lichaam moet afstemmen op iemand anders", stelt Arena in Het Laatste Nieuws. "Die coördinatie, daar heb ik gymnasten al mee zien worstelen."

Volgens Arena is het een plezier om te werken met Derwael. "Nina stelt zich nederig op en steelt met haar ogen. Maakt ze toch eens een val, staat ze meteen op. Je ziet duidelijk dat ze wel één en ander gewend is. Maar ik zie haar ook veel lachen. Dat doet me misschien nog het meeste plezier. We zijn natuurlijk nog maar één aflevering ver, maar je hoort me echt niet klagen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws