Dimitri Vegas en Like Mike hebben verrassend nieuws: “Bizar, maar het is de toekomst” Buitenland
Buitenland

Dimitri Vegas en Like Mike hebben verrassend nieuws: “Bizar, maar het is de toekomst”

Dimitri Vegas en Like Mike hebben verrassend nieuws: “Bizar, maar het is de toekomst”

Een tijdje geleden werd bekend dat de wereldbekende Belgische dj’s Dimitri Vegas en Like Mike de muziek mochten maken voor de iconische videogame Mortal Combat. De twee voelen zich kennelijk helemaal in hun sas in de gamingwereld.

Dimitri en Mike richten namelijk hun hun eigen e-sportteam op. Dat staan te lezen in Het Laatste Nieuws. E-sport, of electronic sport, is de term die gebruikt wordt voor het competitief spelen van computerspellen en is een miljardenbusiness met een waarde van om en bij de 140 miljard dollar. Het team, dat de naam CS:GO draagt, zal op alle grote gamingtoernooien te zien zijn.

“Een logische stap”, zegt Dimitri Vegas. “Ik ben zelf een grote game-fan en sinds we met Mortal Kombat hebben samengewerkt, zijn we heel erg beginnen focussen op die wereld. Voor mensen die er niet in thuis zijn, is het bizar, maar het is de toekomst.” De broers worden manager van een team dat Counter Strike zal spelen, een spel waarin terroristen het opnemen tegen antiterreureenheden.

"Vergelijk het met voetbal"

De namen Mikail Bill, Martin Styk, Pavle Boskovic, Kevin Amend, Jesse Linjala en Jonatan Lundberg zeggen u misschien niet veel, het zijn wereldtoppers in wat zij doen. “Een team uit alle hoeken van de wereld dat onder onze vlag competities wil spelen”, klinkt het bij Vegas. “Vergelijk het met voetbal. We stelden een ploeg samen en nemen het managment op ons. We haalden hen al naar Ibiza om kennis te maken en zullen ook bootcamps bijwonen. Die jongens spelen en trainen 15 uur per dag, het is een fantastisch team.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws