Dina Tersago gaat helemaal naakt (VIDEO) Buitenland
Buitenland

Dina Tersago gaat helemaal naakt (VIDEO)

Dina Tersago gaat helemaal naakt (VIDEO)

Dina Tersago en Andy Peelman gaan op onderzoek uit en testen weer allerlei beweringen in 'Ze Zeggen Dat' vanavond om 20u35.

Zijn we vandaag preutser dan vroeger?

Als experiment wil Dina een artistieke foto maken met zoveel mogelijk naakte mensen. Het Opera Ballet Vlaanderen in Gent vormt het prachtige kader voor deze unieke foto. Dina moet voor dit experiment een grote drempel over, maar ze wordt bijgestaan door seksuoloog Wim Slabbinck en haar eigen mama die beiden ook naakt zullen poseren. Ook Qmusic-collega Matthias Vandenbulcke is van de partij. Hoeveel mensen komen er naar Gent? Wat is hun leeftijd? En staan bepaalde generaties er meer voor open om uit de kleren te gaan dan andere?

Ze zeggen dat iedereen in cryptomunten moet beleggen

Dina en Andy krijgen elk 2 000 euro ter beschikking, geld dat van hun eigen rekening komt. Ze krijgen de keuze om deze som te investeren in cryptomunten of via een klassieke belegging op de beurs. Dina kiest voor de meer bekende optie van de twee: traditioneel beleggen, Andy kiest voor het kopen van cryptomunten. Na vijf weken wordt hun winst berekend. Hoeveel heeft de risicovolle belegging van Andy opgeleverd? En heeft Dina winst gemaakt met haar traditionele belegging?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws