Elke Clijsters erg streng voor Django uit 'The Bachelorette': "Dat beklemde mij" Buitenland
Buitenland

Elke Clijsters erg streng voor Django uit 'The Bachelorette': "Dat beklemde mij"

Elke Clijsters erg streng voor Django uit 'The Bachelorette': "Dat beklemde mij"

Heel veel mensen begrepen niet waarom Elke Clijsters Django nog voor de laatste aflevering van 'The Bachelorette' naar huis stuurde. Nochtans hadden de twee al gekust en waren er gevoelens.

“Naarmate ik meer tijd met Django doorbracht, keek ik minder naar hem op omdat ik hem vaak moest geruststellen, en dat gaf mij een beklemmend gevoel", legt Elke uit in Dag Allemaal. "De geborgenheid en rust die ik in een man zoek, moest ik aan hem geven en kreeg ik jammer genoeg niet terug."

"Tijdens onze romantische date, waar we voor ’t eerst langere tijd zonder camera’s konden doorbrengen, voelde ik me soms op mijn ongemak", vervolgt Elke. "Toen hadden we het ook over de afstand tussen West-Vlaan­deren en Limburg. Hij zei dan wel dat hij zou verhuizen, maar met twee schoolgaande kinderen en een osteopathiepraktijk leek me dat weinig realistisch."

"Verhuizen geen optie"

"Na de opnamen heeft hij trouwens toegegeven dat verhuizen voor hem geen optie was. Achteraf gezien heb ik dus de juiste beslissing genomen door hem geen roos te geven", stelt Elke.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws