Er valt kijkers iets op aan Philippe Geubels in 'Taboe': "Fenomenaal" Buitenland
Buitenland

Er valt kijkers iets op aan Philippe Geubels in 'Taboe': "Fenomenaal"

Er valt kijkers iets op aan Philippe Geubels in 'Taboe': "Fenomenaal"

Zondagavond was er weer een nieuwe aflevering van 'Taboe', het programma van Philippe Geubels. Ditmaal handelde het over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Heel veel kijkers konden zich vinden in het programma. "Geweldig en respectvol naar vrouwen toe", laat Mario weten. Ook Mia is onder de indruk: "Alweer genoten van deze prachtaflevering met heerlijke gesprekken. Het waren zes fantastische vrouwen."

"Een krak"

Niet alleen het programma krijgt voor de tweede week op rij zeer lovende kritieken. Ook Philippe Geubels wordt door de kijkers op handen gedragen. "Geubels is een krak", zegt Vanessa vol bewondering. Claire sluit zich daar helemaal bij aan: "Geubels, je bent fenomenaal!"

"Philippe, je bent de max. Een man naar mijn hart", schrijft Peggy. "Geubels was echt op z'n hoogtepunt in het programma", merkt Ingrid op. "Het was weer zo'n goeie aflevering. Goed gedaan, Philippe!", zegt ook Myriam.

Groot succes

'Taboe' wordt wekelijks door meer dan een miljoen kijkers bekeken. Ook het eerste seizoen van het programma had al bijzonder veel succes.

Geubels in actie

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws