Even slikken voor ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert: “Meteen naar het ziekenhuis voor operatie” Buitenland
Buitenland

Even slikken voor ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert: “Meteen naar het ziekenhuis voor operatie”

Even slikken voor ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert: “Meteen naar het ziekenhuis voor operatie”

In september zal het een jaar geleden zijn dat Raven zijn opwachting maakte in ‘Familie’. Het personage dat gespeeld wordt door Aaron Blommaert zorgde al voor heel wat opschudding. In ‘Het Geheim van Raven’ komen de kijkers meer te weten over de achtergrond van het personage.

Het waren zeer intensieve opnamedagen. Zo moest Aaron veel door het bos lopen. "Dat kwam me goed uit, want ik wilde toch opnieuw wat meer gaan sporten. Ook al had ik na een paar dagen wel wat spierpijn”, lacht de 'Familie'-acteur. "Bij de start van de opnames kende ik een deel van de cast en crew niet, maar na 14 dagen waren we allemaal vakantievrienden.”

Driedubbele beenbreuk

De opnames liepen echter niet altijd van een leien dakje. “Alles verliep vlot, behalve één opname", aldus Aaron. "De cameraman viel van een heuvel en belandde slecht op de grond. Hij zei meteen: 'Oei, dat is gebroken.’"

“Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis, waar een driedubbele beenbreuk werd vastgesteld en hij meteen geopereerd moest worden. Dat was voor iedereen serieus schrikken", zegt Aaron. "Nadien nam de assistent-cameraman zijn taak over, zodat de opnames toch konden worden afgerond.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws