‘Familie’-actrice Sandrine André doet opmerkelijke uitspraak over Els, de vrouw van Kürt Rogiers: “Ik keek haar recht in de ogen en zei haar dat” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-actrice Sandrine André doet opmerkelijke uitspraak over Els, de vrouw van Kürt Rogiers: “Ik keek haar recht in de ogen en zei haar dat”

‘Familie’-actrice Sandrine André doet opmerkelijke uitspraak over Els, de vrouw van Kürt Rogiers: “Ik keek haar recht in de ogen en zei haar dat”

Kürt Rogiers en Sandrine André hebben al heel wat pittige scènes ingeblikt voor ‘Familie’. Aan hun partners hebben ze echter al lang duidelijk gemaakt dat het puur professioneel is tussen hen.

Vrij snel nadat ze collega’s werden, hebben Sandrine en Kürt hun partners aan elkaar voorgesteld. Zo konden ze toch al een soort vertrouwensband ontwikkelen. “Toen heb ik Els recht in de ogen gekeken met de boodschap: het laatste wat ik ga proberen, is je man afpakken”, aldus Sandrine in Story.

Zo wou ze duidelijk maken dat Els van haar absoluut geen angst moest hebben. Haar partner, Hans, kijkt zelf ook al niet meer vreemd op van de bedscènes van Sandrine en Kürt. “Het fijne aan Kürt is trouwens dat hij op die momenten meer bezig is met hoe mijn haar ligt, en of het licht mooi valt. Dat komt het vertrouwen nog ten goede”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws