‘Familie’-makers droppen serieuze bom: “De ravage zal duidelijk worden voor de kijker” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-makers droppen serieuze bom: “De ravage zal duidelijk worden voor de kijker”

‘Familie’-makers droppen serieuze bom: “De ravage zal duidelijk worden voor de kijker”

In ‘Familie’ is het vooral Niko die momenteel in de belangstelling staat. Hij zal in een spannende verhaallijn het slachtoffer worden van afpersing.

"Niko leerde op een event de knappe collega Lucy kennen en zij stuurt hem sindsdien berichtjes”, vertelt Wim Feyaerts, creative producer in Het Laatste Nieuws. “Eerst onschuldig en werkgerelateerd, maar nadien pikanter en zelfs aangebrand.”

“Lucy vraagt Niko om een naaktfoto naar haar te sturen in ruil voor zo'n beeld van zichzelf. Wat hij ook doet", vertelt Wim. "Maar dan keert het verhaal en perst Lucy Niko af. De bedriegster dreigt de beelden op internet te gooien, tenzij hij met geld over de brug komt.”

Zaak-Eveline

De link naar de zaak-Eveline is snel gelegd, al was dat niet de bedoeling van de ‘Familie’-makers. “Bij ons bestaat Lucy wél en heeft Niko haar ook ontmoet", klinkt het. "In de 'zaak-Eveline' werd er bovendien niet afgeperst, maar in 'Familie' draait wel alles rond chantage."

"We willen hiermee vooral een spannend verhaal vertellen, maar de kijker zal ook zien welke ravage zo'n kleine foto kan veroorzaken. 'Pas ermee op', is dan ook onze boodschap.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws