Gemene streek van Bart De Pauw aan het licht gebracht: “Hij kon het niet verkroppen” Buitenland
Buitenland

Gemene streek van Bart De Pauw aan het licht gebracht: “Hij kon het niet verkroppen”

Gemene streek van Bart De Pauw aan het licht gebracht: “Hij kon het niet verkroppen”

Sinds de zaak-De Pauw weer volop in de media is, komen steeds meer mensen naar buiten met hun verhaal over de verguisde televisiemaker. Voormalige medewerkers van De Pauw willen echter om begrijpelijke redenen anoniem blijven.

De ex-collega’s van De Pauw willen hem doen inzien dat zijn gedrag op de set niet altijd even netjes was. Zo komt een crewlid dat destijds meewerkte aan de film ‘Loft’ naar buiten met een anekdote van op de set. Daaruit blijkt dat De Pauw psychologische spelletjes speelde.

“Een collega vertrouwde Bart toe dat hij iets had gehad met de vrouw van een andere collega”, zegt het crewlid in een interview met Dag Allemaal. “Alleen, dat bleek een dame te zijn op wie Bart ook een oogje had, maar hij had bot gevangen. Bart heeft die affaire toen gelekt... Die vrouw had de avances van zijn vriend wél beantwoord, en dat kon hij niet verkroppen", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws