Gert Verhulst verrast: “Dit is de échte reden waarom Remi en Luca geen lid van K3 kunnen worden” Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst verrast: “Dit is de échte reden waarom Remi en Luca geen lid van K3 kunnen worden”

Gert Verhulst verrast: “Dit is de échte reden waarom Remi en Luca geen lid van K3 kunnen worden”

Vorige week vielen de laatste twee jongens af in ‘K2 Zoekt K3’. Achteraf kwam er veel kritiek op deze beslissing, ook van Remi en Luca zelf. Gert Verhulst legt in Het Nieuwsblad uit waarom Remi en Luca écht naar huis werden gestuurd.

“De jongens hebben altijd een eerlijke kans gekregen, anders hadden we hen nooit zo lang meegenomen doorheen de verschillende fases”, aldus Gert. “Maar toen we Remi en Luca samenbrachten met Hanne en Marthe, zat het niet goed. Voor mij niet, voor de jury niet, voor het publiek niet.”

“Dat heeft niets te maken met het feit dat ze jongen zijn”, verzekert de Studio 100-bons. “De combinatie zat niet goed, de magie ontbrak. Neem nu Luca: samen met Marthe en Hanne gaf dat een heel grote zanger met twee kleine backing vocals. Sorry, en met alle respect, maar dat is niet K3. Je kunt dan aanvoeren dat je iemand niet op zijn lengte moet afrekenen, maar het plaatje moet wel in ál zijn aspecten kloppen.”

“Van alle inschrijvingen was sowieso maar een kleine 20 procent jongen”, aldus Gert. “De kans dat we op het einde van de rit meer capabele meisjes zouden overhouden dan capabele jongens was sowieso veel groter”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws