Gloria Monserez neemt drastische beslissing: "Gedaan!" Buitenland
Buitenland

Gloria Monserez neemt drastische beslissing: "Gedaan!"

Gloria Monserez neemt drastische beslissing: "Gedaan!"

Gloria Monserez is de rijzende ster bij de VRT. Ze is alomtegenwoordig en gaat nu samen met Sven De Leijer 'Hotel Romantiek' presenteren.

Gloria Monserez was werkzaam bij Ketnet en Studio Brussel. De kansen die ze kreeg, heeft ze gegrepen. Bovendien was ze ook nog eens ijzersterk tijdens haar optreden in 'De Slimste Mens'. Gloria is de dochter van 'FC De Kampioenen'-actrice Machteld Timmermans.

Koppel met Aaron

Nu blijkt ook nog eens dat Gloria een showbizzkoppel vormt met Aaron Blommaert, bekend van 'Familie'. De twee wilden dat eigenlijk niet openbaar maken, maar door een fout van de familie van Aaron op Facebook, is dat nieuws nu toch gelekt.

Over haar carrière dus: ze gaat nu 'Hotel Romantiek' op Eén presenteren met Sven De Leijer. “2021 was het doorbraakjaar van Gloria”, zei De Leijer over haar. “Plots was ze er, en meteen overal. Een beetje zoals de omikronvariant.”

Gloria is nog maar 20, maar kende professioneel een bijzonder druk jaar. “Het was een druk jaar, en ik heb veel geleerd. Wat juist? Dat je soms ook moet slapen. Je kan niet gewoon blijven gaan. Daarom ga ik veel minder uit dan vroeger", citeert Het Nieuwsblad haar. Sterker nog: Gloria drinkt zelfs geen alcohol meer.

Wat is 'Hotel Romantiek'?

'Hotel Romantiek' is te bekijken op Eén en is een datingprogramma voor 65-plussers. Aanvankelijk liep dat op Vier, maar nu keert het programma terug op Eén. Daar verwacht men alvast veel van bij de openbare omroep.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws