Grote nieuwe uitdaging voor actrice Jasmijn Vanhoof (ex-Familie) Buitenland
Buitenland

Grote nieuwe uitdaging voor actrice Jasmijn Vanhoof (ex-Familie)

Grote nieuwe uitdaging voor actrice Jasmijn Vanhoof (ex-Familie)

Jasmijn Vanhoof nam een tijdje geleden afscheid van 'Familie'. Dat vonden heel wat fans jammer, want ze gaf jarenlang gestalte aan de rol van Stefanie.

De fans van Jasmijn kunnen haar binnenkort echter opnieuw op het scherm verwachten. Ze doet namelijk haar intrede in de telenovelle 'Lisa'. Jasmijn kruipt in de rol van Mia, een spontane en goedlachse jonge vrouw met een hart van goud. Het gaat hier om een tijdelijke gastrol.

Opluchting

Wanneer Mia een koppeltje ruzie ziet maken, beslist ze om tussen te komen. Ze heeft echter niet door dat het ruziënde stel acteurs zijn en dat ze op de set van de Flirt-campagne staat.

Jasmijn is uitermate tevreden met haar nieuwe uitdaging. Het telefoontje om Mia te spelen kwam vrij snel na mijn laatste draaidag bij Familie", legt ze uit. "Dat was een opluchting, want na Familie had ik eigenlijk geen idee hoe de toekomst er ging uitzien."

Hilde De Baerdemaeker

"Na dat telefoontje was ik er gerust in dat er nog toffe projecten mijn pad gaan kruisen. Hoewel de set van Lisa nieuw voor me was, voelde ik me er meteen thuis. Lisa wordt immers opgenomen in de oude studio's van Familie", aldus Jasmijn.

Bovendien kwam ze er met Hilde De Baerdemaeker een oude bekende tegen. In 'Familie' speelde Hilde de tv-moeder van Jasmijn. "Achter de schermen was het weerzien met Hilde natuurlijk super fijn. Ik speelde een dochter van Hilde in Familie, Tinne Oltmans de dochter van Hilde in Lisa. Tinne en ik noemen onszelf al lachend de fictieve halfzussen."

Sfeer

"Er hangt een bijzonder fijne sfeer op de set van Lisa", vervolgt Jasmijn. "Je voelt er bij iedereen veel jonge energie en de goesting om er iets moois van te maken. Het is ook heel fijn om de rol van Mia te spelen. Ze is een geestige, vrolijke en spontane jonge vrouw met het hart op de juiste plaats.”

Preview

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws