Grote verandering op til bij VTM? “We kunnen dit signaal van de kijker niet negeren” Buitenland
Buitenland

Grote verandering op til bij VTM? “We kunnen dit signaal van de kijker niet negeren”

Grote verandering op til bij VTM? “We kunnen dit signaal van de kijker niet negeren”

Na het succes van ‘Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X’ begon een hele ‘Tien Om Te ZIen’-revival. Ook in Middelkerke was het een ongezien muziekfeest, dat vanavond op VTM wordt uitgezonden. De roep om een definitieve comeback van het legendarische muziekprogramma wordt steeds luider.

"Het was inderdaad een fantastische avond, maar zo'n terugkeer hangt af van veel factoren", zegt creatief directeur bij VTM Davy Parmentier in Het Laatste Nieuws. "Allereerst moeten de artiesten en platenmaatschappijen enthousiast zijn. Dat is volgens mij wel het geval, maar 'TOTZ' maken is ook een financiële uitdaging. Het is een heel dure productie, dus die puzzel moet kloppen.”

“We moeten ook kunnen rekenen op de samenwerking met de badsteden”, vervolgt Davy. “En het laatste woord is natuurlijk voor de kijker. Als die vanavond massaal kijkt, dan kunnen we dat signaal niet zomaar negeren.”

"Het programma moet voldoen aan de verwachtingen"

Zelf zou Davy maar wat graag een terugkeer van ‘Tien Om Te Zien’ zien. ”Het is door die avonden dat ik bevangen werd door de tv-microbe”, klinkt het. "Ik moet uiteraard altijd met twee woorden spreken, maar áls 'TOTZ' terugkomt, maakt dat de druk ook enorm. Het programma moet voldoen aan de verwachtingen uit het verleden, maar óók aan de huidige standaard."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws