Herman Brusselmans stuurt opmerkelijk bericht naar Bart De Pauw Buitenland
Buitenland

Herman Brusselmans stuurt opmerkelijk bericht naar Bart De Pauw

Herman Brusselmans stuurt opmerkelijk bericht naar Bart De Pauw

Bart De Pauw werd in 2017 beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Sommigen hebben zijn proces al gemaakt, anderen staan achter de televisiemaker. Herman Brusselmans lijkt alvast tot deze tweede groep te behoren.

“Ik stuurde een WhatsApp naar m’n goeie gabber Bart De Pauw: ‘Het is altijd wat met de wijven.’ Het is toch waar, zeker? Bart De Pauw zou geen vlieg kwaad doen, behalve als die op een flamoes zit”, zegt de auteur in zijn column voor Humo. “Dan zou hij het insect langzaam doodknijpen met van die kleine, subtiele kneepjes, weet je wel.”

“Voor de rest is Bart een man uit één stuk”, schrijft Herman. “Een betrouwbare, expressieve doch in wezen gesloten gozer, die het soms ook allemaal niet meer weet, en dan met die typische gekwelde geest van de creatieve mens diep in de put zit, het leven vervloekt en het liefst van al in een gat onder de grond zou willen kruipen, terwijl tranen van onmacht over z’n ingevallen wangen druppelen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws