'Hij is de persoon met wie Stefanie stuurt en geheime afspraakjes heeft in Familie' Buitenland
Buitenland

'Hij is de persoon met wie Stefanie stuurt en geheime afspraakjes heeft in Familie'

'Hij is de persoon met wie Stefanie stuurt en geheime afspraakjes heeft in Familie'

Met wie zit Stefanie steeds te sturen en heeft ze geheime afspraakjes op hotel? Dat is nog steeds niet duidelijk en de kijkers blijven erover gissen. Een logische theorie zou naar Jonas leiden.

Jonas en Stefanie hadden samen al iets. Het zou best kunnen dat Jonas zijn gevoelens voor Stefanie niet openbaar wil maken, gezien het feit dat Benny daar niet echt voor gewonnen is. Dat zou problemen geven in de familie. Bovendien zorgt Jonas ook volop voor Amélie.

Bubbel

Wat echter opvalt is dat Jonas en Amélie steeds anderhalve meter afstand houden. Dat betekent dat ze niét in elkaars bubbel zitten en de makers niet meteen plannen hebben om hen als koppel uit te spelen. Dat terwijl Jonas en Stefanie, gespeeld door David Cantens en Jasmijn Vanhoof automatisch in elkaars bubbel zitten. Ze zijn in het echte leven immers een koppel. Het ziet er dus naar uit dat Stefanie te doen heeft met Jonas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws